Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

A Sustainable Tomorrows hållbarhets- och framtidskonferens 2021

September 16

Välkommen till den åttonde upplagan av A Sustainable Tomorrows hållbarhets- och framtidskonferens den 16 september 2021. Det blir ett digilogt evenemang med utgångspunkt i Helsingborg och livesändning hos våra hubbar runt om i landet.

Beställ en företagslänk till ert företag eller delta på en hubb tillsammans med andra. Här kan du göra en intresseanmälan så återkommer vi med offert och förslag på ett passande upplägg. Vid frågor, vänligen kontakta info@asustainabletomorrow.se.

Konferensens fokusområde 2021 är Regenerative Business, ett systemperspektiv för att skapa mervärde och accelerera positiv samhällsförändring. Perspektivet, som presenterades vid World Economic Forum i Davos 2020, fokuserar på skalbara lösningar för att skydda, återställa och öka humankapital, miljö och ekonomiska resurser. Det regenerativa perspektivet baseras på lärdomar från naturen.
– Under konferensen ska vi genomlysa regenerativa affärer utifrån socialt, ekonomiskt och ekologiskt perspektiv, berättar Catarina Rolfsdotter-Jansson, innehållsansvarig hos A Sustainable Tomorrow.

Sveriges tidigare statsminister Fredrik Reinfeldt är en återkommande och mycket uppskattad föreläsare hos A Sustainable Tomorrow. Varje år gör han en internationell omvärldsanalys kopplad till de Globala målen och konferensens fokusområde.
– År 2021 känns redan spännande. En ny tid efter Trump och Brexit, som öppnar för nya initiativ, perspektiv och steg framåt i våra globala ansträngningar för att förverkliga de Globala målen. När jag för sjätte gången talar på A Sustainable Tomorrow hoppas jag underbygga denna optimism med konkreta exempel på att en ny resa inletts, säger Fredrik Reinfeldt.

Klicka här för talare, program och registrering»

IDEON Science Park logo

Keep track of future developments with the Ideon newsletter!

You can unsubscribe in one click and we will never share your email address with third parties.

You have Successfully Subscribed!

IDEON Science Park logo

KEEP TRACK OF FUTURE DEVELOPMENTS WITH THE IDEON NEWSLETTER!

You can unsubscribe in one click and we will never share your email address with third parties.

You have Successfully Subscribed!

Share This