Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bazar och innovationssamtal i RISE nya lokaler på Ideon i Lund

May 8 @ 14:30 - 18:00

Välkommen till en ny värld av möjligheter
RISE, Sveriges ledande forskningsinstitut och innovationspartner, har nu samlat hela vår regionala verksamhet i nya lokaler på Ideon i Lund. Förutom det vi gör lokalt och regionalt blir det nya kontoret också en väg in till hela RISE utbud av forskning, experter, certifieringar och tillgång till ett hundratal test- och demonstrationsmiljöer.

Den 8 maj 14.30-18.00 (drop-in mellan 14.30-16.30) arrangerar vi en bazar och ett samtal kring skånsk innovation i världsklass i våra nya lokaler. Bazaren blir en slags minimässa av aktiviteter där du får möta RISE, lyssna, se och uppleva hela vårt breda spektrum av tjänster och pågående projekt.

I det efterföljande samtalet (start cirka 17.00) om skånsk innovation i världsklass deltar ledande representanter för skånskt och svenskt näringsliv, organisationer m fl. Vi bjuder på mat och dryck under bazaren och efter innovationssamtalet.

Reservera din (kostnadsfria) plats redan idag >

RISE Research Institutes of Sweden
RISE är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. Våra 2 700 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som erbjuder unik expertis och ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster. www.ri.se.

Details

Date:
May 8
Time:
14:30 - 18:00
Event Categories:
,
Website:
https://app.bwz.se/ri/b/v?event=403&ucrc=BCF62EB4

Organizer

RISE

Venue

Ideon Science Park, Beta Building
Scheelevägen 17
Lund, 22363 Sweden
+ Google Map
IDEON Science Park logo

Keep track of future developments with the Ideon newsletter!

You can unsubscribe in one click and we will never share your email address with third parties. .

You have Successfully Subscribed!