Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

EFL: hur påverkar e-handeln en traditionell bransch?

October 4 @ 08:30 - 11:00

EFLs_styrelseprogram

Med avstamp i trender inom mat, distribution och teknik blickar vi framåt mot en förändrad dagligvaruhandel. Vilka är nyckelutmaningarna? Hur ser framtidens lösningar ut? Vilka effekter får det på affärsmodellen? Vilken bransch du än företräder får du med dig tankefrön kring effekterna av e-handel!

Under ledning av Henrik Börjesson, deltagare på EFL:s Executive MBA-program, nybliven entreprenör i TeqFlo AB och tidigare chef för ekonomi och E-handel på Coop Syd/Öst, tar vi oss an nedan:

Konkurrensen på den svenska dagligvarumarknaden är mycket hård. Traditionella aktörer som ICA, Coop och Axfood utmanas inte längre enbart av lågpriskedjor utan nu även av både E-handel och en restaurangbransch på frammarsch. Dagligvaruhandeln står inför många spännande förändringar och utmaningar!

Med avstamp i trender inom mat, distribution och teknik blickar vi framåt mot en förändrad dagligvaruhandel. Vilka är nyckelutmaningarna? Hur ser framtidens lösningar ut? Vilka effekter får det på affärsmodellen? Vilken bransch du än företräder får du med dig tankefrön kring effekterna av e-handel! Tillsammans tar vi oss lite närmre framtiden! Välkomna!

MER INFO
Kontakta Anna Sjöberg Petersson:
anna.sjoberg_petersson@efl.se
046-222 68 41

ANMÄLAN
ann-mari.nilsson@efl.se

Organiser

EFL
Website:
http://www.efl.se/

Venue

EFL
Scheelevägen 15 B
Lund, 22363 Sweden
+ Google Map
Website:
www.efl.se