Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ett år efter Corona!

March 5 @ 09:00 - 11:00

På vår Hot Spot den 5 mars belyser nationalekonom Fredrik N G Andersson effekterna av Covid-19 – en av modern historias största ekonomiska kriser.

 

TID: 5 mars, kl 9-11

PLATS: Digitalt

MER INFO: Kontakta Henrik Lundgren:
henrik.lundgren@efl.se
046-222 68 42

ANMÄLAN: event@efl.se

 

Under 2020 har världen genomgått en av de största ekonomiska kriserna i modern historia. Flertalet länder har inte upplevt en så stor nedgång i sina ekonomier på över 100 år.

Med löften om ett vaccin kan vi långsamt påbörja återgången till det normala. Då är det tid att göra en avstämning av krisens effekter.

Hur stora blev de ekonomiska förlusterna till sist? Hur kan vi förvänta oss  att ekonomin utvecklas de kommande åren? Bidrog den ekonomiska politiken till att mildra krisens effekter eller skapade den nya obalanser som vi nu måste hantera? Frågorna är många, och på vår Hot Spot den 5 mars kommer Fredrik N G Andersson att diskutera krisens effekter och vägen framåt.

Fredrik N G Andersson är även lärare på EFL:s managementutbildning Leading IMPACT – Executive Management & Leadership Program, där han håller i tredagarsmodulen ”Politics, Money markets and return on investment”. Läs mer om Leading IMPACT på www.leadingimpact.se

 

 

EFL:s företagsnätverk

EFL:s nätverk ger tillgång till hot spot-nätverksträffar, Executive Matchmaking, ett omfattande utbildningsutbud till medlemspris, inspirationsseminarier, rådgivning och utveckling, kunskapslunch, medlemsdag, vår digitala plattform, det senaste från forskningsfronten och mer därtill.

Medlemskapet i nätverket är knutet till företaget och inte till individen, vilket innebär att hela företaget och alla anställda kan ta del av nätverkets fördelar! I dagsläget är drygt 100 företag och organisationer från olika branscher i regionen medlemmar i EFL:s nätverk. Alla är välkomna till oss – stora som små!

Läs mer

 

EFL:s Hot Spot-träffar erbjuds i samarbete med Ideon Science Park

Details

Date:
March 5
Time:
09:00 - 11:00
Event Category:
https://www.efl.se/foretagsnatverk/ett-ar-efter-corona/

Organizers

EFL
Ideon Science Park

Other

Email Address
henrik.lundgren@efl.se
IDEON Science Park logo

Keep track of future developments with the Ideon newsletter!

You can unsubscribe in one click and we will never share your email address with third parties.

You have Successfully Subscribed!

IDEON Science Park logo

KEEP TRACK OF FUTURE DEVELOPMENTS WITH THE IDEON NEWSLETTER!

You can unsubscribe in one click and we will never share your email address with third parties.

You have Successfully Subscribed!

Share This