Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Så klickar du med kunderna internationellt!

May 11 @ 13:00 - 14:30

Vi befinner oss i en global pandemi och ser ett ökat och förändrat digitalt beteendemönster hos konsumenter världen över. Företag lägger därför mer fokus på sin digitala strategi för att därigenom nå ökade intäktsströmmar från kunder även utanför Sverige. Men vägen dit kräver förberedelser och förståelse för de olika förutsättningar som råder på olika e-handelsmarknader.

 

Exportcentrum Skåne vill fortsätta dela kunskap och erfarenheter i den högaktuella frågan om hur man tar sin e-handel ut i världen och välkomnar dig till ett inspirerande webinar med följande innehåll;

Linda Laszlo Ek, e-handelsexpert på Business Sweden, som berättar om både strukturella (lagar & regler) och kulturella aspekter att hålla koll på och som ökar förutsättningarna för att lyckas sälja via e-handel till konsumenter på andra marknader.

En intervju med Kajsa Knapp, grundare och VD av det coola e-handelsbolaget Coolstuff.se. Kajsa berättar om deras framgångsrika expansion och internationella online-resa.

Moderator: Yasemin Arhan Modéer, Altitude Meetings

 

Datum: 11 maj 2021
Tid: 13.00-14.30 – incheckning på Zoom från 12.45
Var: Vi ses digitalt via verktyget Zoom.
Anmäl dig här»
När du anmält dig kommer du några dagar innan webinaret att få en länk med inloggningsuppgifter.

Vårt webinar arrangeras via Zoom och det kommer finnas utrymme att ställa frågor vid anmälan och direkt via en chattfunktion.

Detta webinar är kostnadsfritt.

 

Mer om våra gäster:

Linda Laszlo Ek har en bakgrund som affärsjurist med 20 års erfarenhet av arbete med internationell handel. Idag är hon senior rådgivare på Business Sweden där hon hjälper företag med praktisk exporthantering, inte minst retailföretag som vill ta klivet ut och exportera online till andra marknader. Linda är en flitigt anlitad föreläsare och håller även kurser i internationell e-handel, affärsjuridik och exportteknik. Hon har bl.a. skapat E-handelsguiden och en ny digital E-handelsutbildning, för svenska företag som vill ta klivet ut i världen.

 

Kajsa Knapp VD och medgrundare till Malmöbaserade e-handelsbolaget Coolstuff.se. Många år har gått sedan Kajsa och hennes make Christian Omander först kläckte idén om att erbjuda nätets roligaste och coolaste prylar i den lilla studentlägenheten. Idag driver de ett framgångsrikt företag, där en stor del av omsättningen kommer från deras internationella försäljning på flera marknader i norra Europa.

 

Varmt välkommen!

Aktörerna inom Exportcentrum Skåne

 

 

Details

Date:
May 11
Time:
13:00 - 14:30
IDEON Science Park logo

Keep track of future developments with the Ideon newsletter!

You can unsubscribe in one click and we will never share your email address with third parties.

You have Successfully Subscribed!

IDEON Science Park logo

KEEP TRACK OF FUTURE DEVELOPMENTS WITH THE IDEON NEWSLETTER!

You can unsubscribe in one click and we will never share your email address with third parties.

You have Successfully Subscribed!

Share This