Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

TechDay med Ideon-rabatt

September 26 @ 08:30 - 16:00

Tech Day Skåne 2017

ÅRETS TEMA: Industriell revolution

Techday arrangeras av IUC Syd och är en årlig träffpunkt för industri- och teknikföretag som vill ligga i framkant, som vill följa forskning, lyfta blicken och diskutera industrins utmaningar och möjligheter.

Med Techday vill vi ge en bild av möjligheter och utmaningar. Vi visar på den teknikutveckling vi har att förhålla oss till, tar del av intressant forskning, och diskuterar den omställning som följer på teknikutvecklingen, med nya affärsmodeller, nya yrkesroller etc.

Nya värdekedjor – en revolution!
På Techday 2017 kommer vi att se hur etablerade värdekedjor stöps om, inom en rad olika områden. Nya konkurrenter uppstår som producerar, distribuerar och säljer med hjälp av nya modeller.

Vi talar om digitalisering, cirkulär ekonomi och ny produktionsteknik som helt kan förändra branscher och skapa en ny typ av konkurrens. Techday kommer i år att handla om de förändringar som pågår, drivkrafter som banar väg för innovation och förändring, och vad allt detta innebär för etablerade företag och för de entreprenörer som vill starta nya.

Rabatt för Ideon-bolag

Som Ideon-bolag får du 10 % rabatt, ange koden IDEON.

Vid gruppbokning med minst 5 deltagare får ni 15 % rabatt.

Details

Date:
September 26
Time:
08:30 - 16:00
Event Category:
Website:
https://sv-se.invajo.com/event/iucsyd/techday

Organiser

IUC Syd
Website:
http://www.iucsyd.se/

Venue

St Gertrud Konferens
Östergatan 7B
Malmö, 21125 Sweden
+ Google Map