DÄR SKARPA SINNEN FIRAR 35 ÅR AV INNOVATIONER

Under vår 35-åriga historia har Ideon Science Park utvecklats till en av de mest innovativa platserna, där skarpa sinnen samarbetar för att skapa framtiden. Idag är vi 400 företag och omkring 9 000 personer som arbetar i parken, många inom våra fokusområden smarta städer, framtidens transporter, healthtech och smarta material. 

Var med oss och fira 35 år av innovationer och entreprenörsskap! På Ideon har mer än 1 000 företag startat sin resa, ni vill vi skapa energi för ytterligare 35 år!

SÖK TILL IDEONS MENTORSKAPSPROGRAM

Med Ideons Mentorskapsprogram vill vi koppla ihop erfarna ledare i parken med entreprenörer som vill lära sig hur de kan få sin verksamhet att växa och utvecklas. Mentorerna, de erfarna ledarna, har stor erfarenhet att dela med sig av och ett stort nätverk som de kan erbjuda rätt adept. Genom att hjälpa varandra kan de båda växa och vem vet, detta kan vara starten på något fantastiskt!

Jag vill veta mer om Mentorskapsprogrammet

Markera i kalendern 

IDEONS 35-ÅRSFEST

28 September 

VISIONING THE FUTURE

Ideon firar 35 år av innovationer, men vi vill inte bara blicka i backspegeln, vi vill också spana in i framtiden! Vilka trender ser vi, vilka innovationer kommer att vara möjliga? En framtidsforskare kommer att ge oss makroperspektivet och prata om kommande trender. Flera av våra Ideon-bolag kommer att pitcha sina idéer och visa sina visioner av framtiden i deras respektive områden. 

Johan Wester kommer att leda en paneldiskussion med experter och företagen om hur samhället, industrin och allmänheten kommer att påverkas av kommande trender. 

Vi avslutar dagen med en after work tillsammans med Ideonfonden. 

Vi ses i framtiden, välkommen!

 

Anmäl dig här

Våra fantastiska partners!