Boka konferens på Ideon

Var vill du ha ditt möte?

Vi har konferensrum i olika storlekar, färger och former så att vi kan erbjuda bästa lösningen för dig och ditt möte. Vi kan anordna allt från korta team-möten till stora events med hundratals deltagare.

Vi har fyra konferensarrangörer i parken som alla gör sitt bästa för att ge dig och ditt företag en riktigt bra mötesupplevelse!

Våra konferenspartners

Ideon Konferens

Hos Ideon Konferens kan du boka mötesrum i Alfa- och Beta-husen på Scheelevägen 15 och 17. Här hittar du allt från små mötesrum till stora lokaler för 100 deltagare. De hjälper också till att ordna aktiviteter till ditt möte, som pitchträning, teambuilding eller kanske en snabb genomgång av Ideons historia?

Se alla lokaler här »

Elite Hotel Ideon

Elite Hotel Ideon är en stor konferensanläggning med 9 rum, alla utrustade med den senaste tekniken. Det största rummet rymmer 220 konferensdeltagare.

Se möjligheterna på Elite Hotel Ideon »

IDEON Bricks

Bricks kan erbjuda fem olika konferensrum för mellan 12 till 260 personer, det sista i den fina hörsalen. Bricks Eatery bidrar till upplevelsen med sin fina matsal och fantastiska mat.

Utforska Bricks Lund »

Nya event varje dag

Varje dag arrangeras nya, intressanta möten, seminarier och nätverksträffar i och kring parken. Titta genom vår kalender för att hitta ett spännande möte för dig!

IDEON Science Park logo

Håll koll på det senaste i och kring parken med Ideons nyhetsbrev!

Du kan enkelt avsluta din prenumeration och vi lovar att inte dela med oss av dina uppgifter med tredje part.

Underbart! Du kommer få en bekräftelse på att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Har det inte dykt upp? Kolla i din skräppost eller kontakta oss på info@ideon.se.

IDEON Science Park logo

HÅLL KOLL PÅ DET SENASTE I OCH KRING PARKEN MED IDEONS NYHETSBREV!

Du kan enkelt avsluta din prenumeration och vi lovar att inte dela med oss av dina uppgifter med tredje part.

Bra jobbat!