Vi skapar framtiden, tillsammans

Väx på dina villkor

Ideon har 35 års erfarenhet av att hjälpa företag växa och idag finns över 400 företag här med över 9000 energiska medarbetare och fantastiska entreprenörer.

Beroende på var du befinner dig i utvecklingen av ditt företag, erbjuder vi olika support för att du ska kunna skapa – och fortsätta skapa – tillväxt i ditt företag.

På Ideon är du inte enbart en hyresgäst, du är en del av familjen. Du får tillgång till ett fantastiskt innovationsekosystem och får en kvalitetsstämpel på ditt företag som en del av Ideon.

Starta ett företag

Går du och funderar på en affärsidé som kan förändra framtiden? Vi har platsen och stödet du behöver för att få svaren. På Ideon hittar du organisationer som kommer att hjälpa dig att förverkliga dina idéer!

Hitta startup-support här »

Scaleup – ta ditt företag till nästa nivå

Har du etablerat ditt företag och känner dig redo för mer? Skaffa dig rätt verktyg och partners för att växa. Eller är du kanske redo att ta dig an världen? Vill du skala upp din verksamhet på riktigt? Se till att motorn är stark nog att ta dig hela vägen.

Hitta rätt stöd för att skala upp din verksamhet »

Ideons Mentorskapsprogram

Med Ideons mentorskapsprogram vill vi koppla ihop de erfarna ledarna i parken med entreprenörer som vill lära sig hur de kan utveckla sitt företag. Mentorerna har lång erfarenhet av att utveckla affärer och de kan bidra med kunskap och viktiga kontakter till rätt adept. Genom att hjälpa varandra kan båda växa.

Mer om våra fantastiska mentorer »

Ideon Marketing and Sales Network

Om ingen känner till din fantastiska produkt eller service, hur ska de kunna köpa den? På Ideons marknads- och säljnätverk lär vi oss mer genom att lyssna på intressanta talare inom olika områden. Vi hjälper också varandra i nätverket och i vår Facebook-grupp, växer oss starkare, tillsammans.

Gå med i nätverket »

Behöver du en plats att jobba på?

Kanske vill du bara ha något litet eller en tillfällig plats i detta läge. Då har du kommit till rätt plats, vi har rum för alla, från startup till jätte.

Hitta rätt kontorslösning för dig »

Nya innovationer för ditt företag

Kom ni på er innovation för ett tag sedan? Sluta aldrig att utvecklas. Vi har stödet du behöver för att ligga i framkant.

Ideon Open erbjuder möjligheter för större bolag att hitta vägar till nya banbrytande innovationer. Det gör vi genom att hjälpa dessa företag formulera sina utmaningar, hitta de mest lämpliga innovationspartners, forskare, startups från hela världen, och leda arbetet i en öppen innovationsprocess. Vi kan i lean startup anda även testa marknadsbäring på dessa innovationer. Öppen innovation finns både som uppdrag/assignment och som plats i en företagsaccelerator, kallad Beyond.

Kontakta Ideon Open »

Smartare tillsammans med Öppen Innovation

Ideon Open är våra experter på öppen innovation. De använder enteprenöriella metoder som co-creation för att förnya innovationsandan i ditt företag.  

Utmaningsdriven innovation ger dig kraften att se dolda möjligheter och maximera er potential, både för företaget och era medarbetare. 

Kontakta Ideon Open »

Innovera utanför företagets gränser

Beyond är en unik företagsaccelerator. Denna öppna miljö erbjuder företagen stöd i att dra nytta av kraften hos öppen innovation genom att dela idéer, nätverka och utbyta erfarenheter med andra företag för att  stärka den interna innovationskraften. 

Upptäck hur Beyond kan hjälpa er »

Mer stöd till ditt företag

Affärsstöd

Vi har flera företag i parken som erbjuder olika typer av affärsstöd till ditt företag. Från patentskydd, affärsjuridik och rekryteringsservice till bokföring, PR, webbdesign och trycktjänster.

Hitta rätt partner för dig i vår företagslista, filtrera efter Business Support »

Kontorsservice

På Ideon har du tillgång till tjänster som reception, IT-support, företagshälsa, förskola, gym och mer.

Hitta Kontorsservice för dig »

Klusterorganisationer

- driver innovation

Driver innovation
De regionala klusterorganisationera kopplar ihop företag med offentliga organisationer inom olika områden, från uppkopplade enheter till smarta förpackningslösningar.

Hitta rätt nätverk för dig i vår företagslista, filtrera efter Cluster »

Erbjudande och rabatter

Vi vill att du ska kunna fokusera på din kärnaffär, så därför har vi förhandlat fram bra erbjudanden och rabatter till våra Ideon-företag. De inkluderar bland annat trycktjänster, bilpool och medlemskap på gym.

Hitta bra erbjudanden här »

IDEON Science Park logo

Håll koll på det senaste i och kring parken med Ideons nyhetsbrev!

Du kan enkelt avsluta din prenumeration och vi lovar att inte dela med oss av dina uppgifter med tredje part.

Underbart! Du kommer få en bekräftelse på att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Har det inte dykt upp? Kolla i din skräppost eller kontakta oss på info@ideon.se.

IDEON Science Park logo

HÅLL KOLL PÅ DET SENASTE I OCH KRING PARKEN MED IDEONS NYHETSBREV!

Du kan enkelt avsluta din prenumeration och vi lovar att inte dela med oss av dina uppgifter med tredje part.

Bra jobbat!