High Level Forum (HLF) är en internationell konferens med fokus på att samla ledande innovativa ekosystem och drivs av Grenoble Innovation Campus GIANT. Detta är ett årligt event som samlar högt uppsatta internationella delegater som alla är djupt engagerade i ledningen eller främjandet av innovation. De kommer från hela världen inom områden som akademi, forskning, näringsliv och offentlig sektor. 

Sedan starten 2012 har High Level Forum samlat deltagare från 32 områden från hela världen, alla ledande inom innovation.

I oktober 2019 kommer Lund att vara värd för detta forum och eventet är ett samarbete mellan Ideon Science Park, Medicon Village, Science Village, Lunds kommun, Lunds Universitet och Sony. Temat är “Hållbara innovationer i en värld av data”. Fokus kommer att ligga på diskussioner om hållbara strategier och perspektiv på innovationer kopplade till big data, artificiell intelligens, maskininlärning och cybersäkerhet inom områden som smarta städer och social utveckling, för att skapa ett smart, hållbart och uppkopplat samhälle.

Film från High Level Forum 2017 i Longueuil-Montréal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.