Karriär på Ideon

Karriärmöjligheter hos Ideons företag

Vill du bli en del av Ideon-familjen?

På vår karriär-sida kan Ideons företag publicera lediga jobb.

Ideon Science Park ansvarar inte för rekryteringen för våra företag, det gör de bäst själva, så om du vill komma i kontakt med ett särskilt företag hittar du deras kontaktuppgifter i vår företagslista.

Student som letar jobb? Eller företag som letar efter studentmedarbetare?

Med hjälp avAcademicSolutions kan företag företag och studenter hitta varandra. Studenter kan hitta uppdrag och presentera sig själva. Företag presenterar sina behov och får annonsen presenterad för ett stort antal studenter, det kan gälla praktik, exjobb, studentmedarbetare eller projektresurser. Studenter kan skapa ett konto med en personlig profil för att hitta spännande uppdrag. Ideon-företag har rabatt på annonserna hos AcademicSolutions. 

MatchIT

Vi hjälper nyutbildade programmeringstalanger att hitta praktik och jobb!

Studenterna är nyanlända akademiker som har en bakgrund inom IT. De ska vara registrerade hos Arbetsförmedlingen och kan sedan ansöka om att delta i MatchIT, som startar med en 22 veckors utbildning hos Lunds Universitet, följt av 10 veckors praktik i Skåne och Blekinge. Resultatet av en framgångsrik praktik är förhoppningsvis anställning.

 

Skaffa din egen karriärportal för att hitta rätt talanger

Teamtailor erbjuder alla Ideon-företag att skaffa sin egen karriärportal till ett rabatterat pris. Med Teamtailor får du två delar i en, både en karriärportal där du kan presentera ditt företag som arbetsgivare och attrahera spännande, nya medarbetare. Den andra delen är ett smidigt rekryteringsverktyg.

Din portal är din egen, men alla jobb som du publicerar här kan också göras synliga på Ideons karriärsida, utan att du behöver göra något dubbelarbete. Ideon kommer också att dela dina lediga tjänster i våra kanaler om du vill.

Karriärportal

Din karriärportal är hubben för allt du vill berätta om hur det är att arbeta hos er. Ge dina kandidater rätt upplevelse med en portal som visar upp er på allra bästa sätt.

 

Rekryteringsverktyg

Med Teamtailor kan du hantera alla kandidater som har lämnat en intresseanmälan eller som har sökt en ledig tjänst. Du har hela processen på en plats, från annons till anställning.

Funktioner

  • Kampanjsidor

  • Engagerande annonser som hjälper dig att sticka ut

  • Lediga jobb

  • Hantering av CV:s enligt GDPR

  • Widget/knapp till din hemsida

  • Möjligheter att använda rekryteringsverktyg i sociala medier

  • Gratis utbildning och support

  • Statistik

  • Obegränsat antal användare av portalen

  • Möjlighet att chatta och mejla till kandidater direkt från portalen

Jobbmässor och events på Ideon

IT-mässan

Två gånger om året arrangerar vi IT-mässan tillsammans med Arbetsförmedlingen och Lunds kommun. 65 företag erbjuder tillsammans 600 lediga jobb och vi har mellan 2000-2500 besökare vid varje mässa.

Hitta nästa mässa i vår eventkalender »

Matchmaking för studenter

Tillsammans med Copenhagen Capacity och International Citizen Hub Lund, arrangerade vi ett matchmaking-event mellan högteknologiska företag och internationella studenter. Vid det senaste mötet fick fyra studenter ett jobberbjudande på plats!

Hitta nästa träff i vår eventkalender »

Demo Day

Letar du efter nästa spännande starup eller intraprenör? Kom då till Demo day i maj! Här presenterar studenterna från Master’s Programme in Entrepreneurship and Innovation at Sten K. Johnson Centre for Entrepreneurship at Lund University vad de har arbetat med det senaste året.

Läs mer om programmet »

IDEON Science Park logo

Håll koll på det senaste i och kring parken med Ideons nyhetsbrev!

Du kan enkelt avsluta din prenumeration och vi lovar att inte dela med oss av dina uppgifter med tredje part.

Underbart! Du kommer få en bekräftelse på att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Har det inte dykt upp? Kolla i din skräppost eller kontakta oss på info@ideon.se.

IDEON Science Park logo

HÅLL KOLL PÅ DET SENASTE I OCH KRING PARKEN MED IDEONS NYHETSBREV!

Du kan enkelt avsluta din prenumeration och vi lovar att inte dela med oss av dina uppgifter med tredje part.

Bra jobbat!