Vi lockar hit spännande talanger, kompetenser, kunskap och mångfald till området genom konferenser, events, nätverksträffar och studiebesök. Målet är att bidra till nya affärsmöjligheter, kunskapsutbyte och innovationer. Vi ordnar nya möten och events varje vecka, många är gratis och öppna för alla. Detta är din möjlighet att oväntat träffa rätt personer! 

Events

Se alla kommande events på Ideon. Varje vecka har vi nya seminarier, konferenser, utbildningar eller nätverksträffar hos oss. Många av dem är gratis och öppna för alla.

Alla events

Konferens

Varför inte ha ditt nästa möte på Ideon? Vi har plats för allt från samtalsrum för två till stora evenemang med hundratals deltagare.

Alla våra konferensrum

Studiebesök och delegationer

Vi erbjuder skräddarsydda program för technical visits, studiebesök och delegationer med professionellt innehåll och utformning.

Se mer om våra technical visits

Möten på Ideon Science Park

Ideons marknads- och säljnätverk

En gång i månaden träffas vi och diskuterar utmaningar, trender och möjligheter inom sälj och marknadsföring. Vi växlar mellan att bjuda in experter på olika områden med att lyfta fram egna case som vi diskuterar i gruppen. Vill du vara med i nätverket? Kontakta Lotta Wessfeldt eller håll utkik i vår eventkalender för nästa träff. Detta nätverk är endast öppet för personer som arbetar inom Ideon-företag. 

Pitcher´s Corner

Varannan tisdag morgon, bjuder Ideon Innovation på frukost och företag tävlar om vem som har dagens bästa pitch. Du hittar Pitchers Corner i Alfa-huset (Scheelevägen 15). Publiken ger omedelbar återkoppling och vinnaren lämnar scenen med 1000 kronor i fickan! Det är ett interaktivt, inte så kort (09-11) möte, men kul och väldigt lärorikt! Datum för Pitchers Corner

Science and Coffee

Syftet är att lyfta fram forskning som bedrivs vid Lunds universitet i framför allt Skånes näringsliv. Tanken är att skapa en arena där akademi och omvärld kan kommunicera. Ämnena är spridda och men är oftast inom våra fyra fokusområden.
​Alla Forskarfrukostar börjar med mingel vid 08.30. Seminariet håller sedan på mellan 09.00 och 09.45 då vi öppnar upp för frågor och diskussioner. Anmälan krävs men är helt kostnadsfri. Varmt välkommen!

Skåne Innovation Week

Under Skåne Innovation Week pågår det aktiviteter runt om i Skåne för att visa upp denna innovativa region. 2016 arrangerades 100 aktiviteter på över 35 platser i 15 kommuner. 2017 kommer Ideon Science Park att anordna aktiviteter den 30 maj och 1 juni, där vi bland annat kommer att anordna "Bring  your Robot- After Work”.

Klustermöten nästan varje vecka

Är du intresserad av att träffa fler företag inom ditt område? Det finns flera klusternätverk på Ideon; Mobile Heights, WIN Water, WIN Guard, Packbridge, Sustainable Business Hub, IUC Syd och Materials Business Center.

Lär dig mer om Kluster-nätverken

Ideon-baren

Fyra gånger om året träffas vi på Ideon-baren, en after work som flyttar runt på Ideon Science Park bland våra restauranger och caféer. Se till att inte missa denna möjlighet att träffa nya intressanta kontakter inom Ideon-familjen! 

Rotary på Ideon

Varje torsdag morgon träffas Rotary på restaurang Kryddhyllan på Ideon.