Nätverk och möten

Ju fler personer du träffar, desto fortare kan du skala upp

Att bygga ett företag och få det att växa kräver mycket nätverkande. Ju fler som kan hjälpa dig lyckas, desto bättre. Så ju mer tid du kan lägga på att gå ut från ditt kontor och skapa relationer, desto längre kommer ditt bolag att gå. För att få hjälp måste du dock vara villig att ge andra hjälp. På Ideon Science Park kallar vi detta the Ideon Way.

Här är några av de många möjligheter till nätverkande som erbjuds, över hela parken. Många är gratis och öppna för alla. Detta är din möjlighet att oväntat träffa rätt personer! Fler möten och events hittar du i vår eventkalender.

”Ett av de bästa sättet att nätverka är att direkt ge något till en ny kontakt. Så fort du ser att du kan hjälpa någon, gör det! På Ideon kallar vi detta the Ideon way.”

Mia Rolf

VD, Ideon Science Park

Våra nätverk

Ideonfrukost

På Ideon Agora varje tisdag kl 08.45-9.30 träffas Ideon företagen på en frukost för att höra vad som är på gång i parken. Varje frukost har en värd som håller en kort presentation. Att mingla är obligatoriskt. Varannan tisdag följs frukosten av Pitcher´s Corner Frukost och Pitcher´s Corner är gratis och öppet för alla.

Rotary Club Ideon

Träffas varje torsdag 07.30-08.45 på Restaurang Kryddhyllan. Rotary is a worldwide business network with 1,2 million members. At the Rotary Club Ideon the local academia, public and private high level executives meet over breakfast. 30 minutes of presentation included. Breakfast fee 120 SEK includes 20% to charity projects, Swish is accepted. All Ideon Science Park company employees are standing guests (at own cost) to our CEO, Mia Rolf. Rotary är ett världsomspännande yrkesnätverk med 1.2 miljoner medlemmar. Målet är att utveckla samhället, skapa fördelar för alla och bevara fred genom vänskapsrelationer över gränser. På Rotary Ideon klubben träffas lokala ledare från akademi, offentlig och privat sektor över en frukost. 30 min föredrag ingår. Från frukostkostnaden på 120 SEK går 20% till välgörenhetsprojekt, Swish accepteras. Alla Ideon företagens anställda är välkomna som gäster (på egen bekostnad) till Ideons VD Mia Rolf.

Mer information och program för Rotary Ideon hittar du här »

VD-nätverket

Två gånger om året träffas VD:s och platschefer för Ideon bolag över lunch. Då ges en presentation från en ledare inom ett nordiskt innovationsbolag och fokuset är alltid trender, visioner och utmaningar i framtiden, vilket leder till spännande diskussioner. För att bli inbjuden, kontakta vår VD

Ideon-baren

Fyra gånger om året träffas vi på Ideon-baren, en after work som flyttar runt på Ideon Science Park bland våra restauranger och caféer. Se till att inte missa denna möjlighet att träffa nya intressanta kontakter inom Ideon-familjen! Se kommande AW i vår eventkalender

Ideon Open-frukost

Vad är de senaste nyheterna inom öppen innovation? Hur går det för de olika företagen hos acceleratorn Beyond? Onsdag är dagen för frukosten hos Ideon Open, du hittar kommande datum i vår eventkalender, eller kontakta Matilda Larnert-Gauger för mer information.

Medtech-nätverket

Ledare inom Ideon-bolag kan gratis delta i medtech – nätverksträffar inom Medicon Valley Alliance, en medlemsorganisation inom life science som verkar inom Greater Copenhagen-området. Träffarna hålls fyra gånger om året och du får tillgång till ett stort nätverk på båda sidor sundet. Ideon-bolag får också 20 % rabatt på medlemsavgiften om du vill bli medlem i nätverket. Nätverket är ett samarbete med MVA. Mer information >

Big Science Friday

Big Science Sweden arbetar för att koppla svenska innovations leverantörer till stora vetenskapslaboratorier i Europa. De arrangerar kompetensarenor där akademi och industri möts för att dela kunskap och driva långsiktiga samutvecklingsprojekt för att stärka big science ytterligare. Big Science Friday är ett frukostmöte med talare eller case presentationer inom området. Se kommande träffar här.

Sharp Minds Sessions

Här bjuder vi in skarpa människor från parken som delar med sig av sin resa och sina erfarenheter. Under 2018 kommer de fem mentorerna i vårt mentorskapsprogram att ta plats på scenen för att berätta om sina erfarenheter och lärdomar från långa och brokiga karriärer. Du hittar kommande datum i vår eventkalender.

EFL Hot spot HR och digitalization

EFL är en management skola och de erbjuder nätverk inom HR och Digitalisering för ledare inom medelstora till stora företag. Hot spot mötena sker sex gånger om året på Idoen Agora och fokus ligger på erfarenhetsutbyte och diskussioner om ledarskap relaterat till ämnet. Håll utkik i eventkalendern efter nästa träff, eller läs mer hos EFL.

WIN-nätverken

WIN erbjuder aktivt nätverkande med match making inom speciella innovationsområden. De arbetar för att matcha behovsorganisationer med utvalda innovationsbolag. Deras aktiviteter inkluderar partnermöten, workshops, finansiering och mycket mer. Läs mer om WIN Water, WIN Guard och WIN Energy.

 

Pitcher´s Corner

Varannan tisdag morgon, bjuder Ideon Innovation på frukost och företag tävlar om vem som har dagens bästa pitch. Du hittar Pitchers Corner i Alfa-huset (Scheelevägen 15). Publiken ger omedelbar återkoppling och vinnaren lämnar scenen med 1000 kronor i fickan! Det är ett interaktivt, inte så kort (09-11) möte, men kul och väldigt lärorikt! Datum för Pitchers Corner hittar du i vår eventkalender ».

 

Eventkalendern –
ditt första steg till att bli en professionell nätverkare

Varje arrangeras seminarier, konferenser, utbildningar eller nätverksträffar i parken. Många av dem är gratis och öppna för alla.

Här hittar du spännande möten »

Varför inte ha ditt nästa möte på Ideon? Vi har plats för allt från samtalsrum för två till stora evenemang med hundratals deltagare.

Hitta rätt konferensrum »

Missa ingenting genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi ses i parken!

IDEON Science Park logo

Håll koll på det senaste i och kring parken med Ideons nyhetsbrev!

Du kan enkelt avsluta din prenumeration och vi lovar att inte dela med oss av dina uppgifter med tredje part.

Underbart! Du kommer få en bekräftelse på att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Har det inte dykt upp? Kolla i din skräppost eller kontakta oss på info@ideon.se.

IDEON Science Park logo

HÅLL KOLL PÅ DET SENASTE I OCH KRING PARKEN MED IDEONS NYHETSBREV!

Du kan enkelt avsluta din prenumeration och vi lovar att inte dela med oss av dina uppgifter med tredje part.

Bra jobbat!