I onsdags blev Edon Ramadani utsedd till Årets Unga Entreprenör av Forza of Sweden under HBG Talks på Helsingborgs Arena.

Juryns motivering:

Med sitt ambitiösa entreprenörskap har Edon Ramadani bidragit med viktiga aspekter om hållbarhet på en internationell skala.

Med Edons entreprenöriella driv visar företaget hur man kan lyfta innovativa produkter på en traditionell marknad och skapa skillnad för de stora och små kunderna.

Juryn är enig om att Everyday Baby och vinnaren Edon Ramadani är en viktig företagskraft i vår tid!

Syftet med utmärkelsen är att uppmärksamma entreprenörer som visat på framgång på ett såväl personligt som ett affärsrelaterat plan samt har förmågan att inspirera andra unga entreprenörer. Alla kandidater har observerats av en jurygrupp bestående av näringslivstoppar som med stor omsorg valde finalisterna som utmärkte sig ytterligare.

Edon Ramadani, Everyday Baby

Edon Ramadani

Det är en obeskrivlig magisk känsla! Utmärkelsen är lite som ett kvitto på att man gör rätt saker och att man är på rätt väg! Jag är mycket tacksam och glad över att få ta emot titeln som Årets Unga Entreprenör 2018! säger Edon.

Om Everyday Baby

Everyday Baby grundades 2013 med målet att underlätta vardagen för föräldrar och barn genom att utveckla innovativa säkerhetsprodukter i bra material, som glas, metall och silikon. Några av produkterna är en temperaturindikerande nappflaska i glas och en solskyddsindikator som indikerar när det är dags att smörja sig eller sitt barn med mer solkräm. Under 2017 tredubblades omsättningen och prognosen visar att omsättningen kommer att dubblas under 2018. Idag har företaget partners i 22 länder, som Sydkorea, Spanien, Tyskland, Brasilien, Taiwan, England, Frankrike, Italien, Balkanländerna, Skandinavien med flera.

Läs mer om utmärkelsen här

Jag vill veta mer om Everyday Baby

IDEON Science Park logo

Håll koll på det senaste i och kring parken med Ideons nyhetsbrev!

Du kan enkelt avsluta din prenumeration och vi lovar att inte dela med oss av dina uppgifter med tredje part.

Underbart! Du kommer få en bekräftelse på att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Har det inte dykt upp? Kolla i din skräppost eller kontakta oss på info@ideon.se.

IDEON Science Park logo

HÅLL KOLL PÅ DET SENASTE I OCH KRING PARKEN MED IDEONS NYHETSBREV!

Du kan enkelt avsluta din prenumeration och vi lovar att inte dela med oss av dina uppgifter med tredje part.

Bra jobbat!