Rabatter och erbjudanden

Bra erbjudanden för alla Ideon-bolag

Vi vill att du ska kunna koncentrera dig på ditt företag, därför har vi satt ihop rabatter och förmåner som kan underlätta ditt arbetsliv och som gör vardagen lite enklare.

Läs Affärskunskap på EFL – 8,5 dagar med företagsekonomins byggstenar

EFL:s kurs i Affärskunskap vänder sig till dig som parallellt med ditt arbete vill bli tryggare i det ekonomiska språket, få en bättre förståelse för ekonomiska samband samt bli stärkt i ditt ledarskap och inom strategisk planering. Under 8,5 dagar med träff en gång per vecka lär du dig allt från affärsredovisning, organisation och styrning, finansiering till marknadsföring och strategi.

Utbildningen anpassas efter deltagarnas egna verksamheter, vars specifika förutsättningar vävs in. Några av sammankomsterna äger rum på programdeltagarnas egna företag eller organisationer, vilket brukar vara ett väldigt uppskattat inslag som ger möjlighet att se hur de företagsekonomiska verktygen används på olika sätt utifrån varje verksamhets unika förutsättningar. -Affärskunskap passar alla som på ett intressant och inspirerande sätt vill lära sig mer om ekonomi, oavsett roll och nivå i företaget, säger EFL:s Affärsutvecklare Sophia Engleson. Programmet riktar sig till dig som behöver ett bättre helhetsperspektiv och få grepp om de företagsekonomiska verktygen.

Läs mer hos EFL

Bli medlem i Medicon Valley Alliance med Ideon-rabatt

Medicon Valley Alliance (MVA) är en medlemsorganisation som verkar inom det Dansk-Svenska life science-klustret kallat Medicon Valley, Våra 240+ medlemsföretag omfattar 160 000 personer från regionens ledande universitet, sjukhus och privata företag inom life science. MVA är regionens marknadsfplats för utbytet av kunskap, kontakter och nätverk och vi skapar värde för våra medlemmar genom att arrangera möten, seminarier, konferenser och projekt, med målet att stärka samarbetet i regionens life science-ekosystem.

En del Ideon-företag är redan medlemmar och kan ta del av hela erbjudandet, inklusive gratis deltagande på alla MVA-möten, rabatt på utvalda konferenser och möjligheten att delta i nätverk som MVA Executive Club och Medicon Valley Alliance Oncology Network utan kostnad.

MVA arrangerar också en del nätverksträffar tillsammans med Ideon. Därför erbjuder vi nya och existerande medlemmar 20 % rabatt på medlemskapsavgiften, som 6600 DKK årligen. Vill du prova på vårt nätverk kan du som Ideon-företag delta på nätverksträffar utan kostnad (men inte övriga möten).

Besök vår hemsida för att läsa mer om hur du kan ha nytta av ett medlemskap hos MVA.

Kontorsvaror från Staples

Som Ideon-företag så får du tillgång till Staples breda sortiment av kontorsmaterial och övriga förbrukningsmaterial till branschens lägsta priser. Du gör din beställning enkelt via Staples netshop och du får leverans inom 24 timmar om du beställer före klockan 12:00.

För att få tillgång till rabatten skapar du ett kundnummer och anger referens ”Ideon Science Park” under meddelande.

Se hela Staples sortiment här

Skapa ditt kundnummer här

Ett smartare sätt att köra i jobbet

På Ideon Science Park tror vi på samarbeten för nya lösningar och erbjuder nu alla Ideon Företag tillgång till smart bildelning via Volvo Car Mobilitys nya tjänst M. Vid registrering erhåller ni 15% rabatt i 60 dagar.

Med M slipper ni krånglet som kommer med att äga eller leasa en bil, men får all nytta och bekvämlighet med att köra när ni behöver det. Boka en timme eller så länge ni vill och lås upp med en enkel swipe i mobilen. När ni är klara lämnar ni bilen där ni hämtade den. Bränsle, försäkring & trängselskatt ingår i alla bokningar.

Välkommen till M!

För att ansluta ert företag och erhålla rabatt kontakta;
Manuela Andersson
Sales Account Manager
manuela.andersson@m.co

Ni kan även läsa mer på www.m.co      

Rabatt på konferensrum

Alla Ideon-bolag får rabatt på konferensrummen på Ideon. Du får 30-50 % rabatt hos Ideon Konferens och MHC Meetings, och 10 % rabatt hos Elite Hotel Ideon.

Se alla konferensrum på Ideon »

 

Kostnadsfri rådgivning hos Swoscom om din molnplattform

Swoscom erbjuder alla Ideon företag kostnadsfri rådgivning för hur du ska sätta upp dina lokala applikationer och din molnplattform. Med fokus på flexibilitet, säkerhet och tillgänglighet, så att det blir en sömlös integration i din verksamhet. Från startup till alumni och vidare.

Kontakta Frankie på frankie.kwan@swoscom.se eller besök www.swoscom.se för mer information!

20 % rabatt på medlemskap hos Actic

Alla Ideon-bolag får 20 % rabatt på medlemsavgiften hos Actic. För att aktivera rabatten, kontakta receptionen på Actic Olympen så hjälper de dig. Actic Olympen ligger nära Ideon Alfa-husen och är en perfekt plats där du kan starta eller avsluta din arbetsdag på bästa sätt.   

Se alla träningsmöjligheter hos Actic Olympen

Gratis genomgång med Tråkig Media – Låt oss gå igenom dina marknadsförings behöv och hitta lösningar tillsammans

Efter att ha hjälpt många företag i Ideon-ekosystemet vill vi ge alla chansen att sitta ner med vårt team och diskutera dina marknadsföringsbehov och planer, och ge dig våra förslag – kan det vara en ny företagsfilm, en evenemangsfilm, en modern webbplats eller en ny varumärkesidentitet. Vi är ditt lokala medieföretag som stöder dig!

Kontakta oss på tim@trakigt.com eller besök www.trakigt.com för mer information.

20% rabatt på översättnings tjänster

Maja & Dave är den svensk-amerikanska duon bakom Svengard & Co., en svensk-engelsk textbyrå i Skåne som ger ert företag eller organisation en professionell, autentisk och SEO-anpassad röst på engelska. De erbjuder engelsk copywriting, skapande och korrekturläsning av engelska texter, samt översättningar till engelska från befintlig svensk text.

Har ni svenska texter som behöver översättas till engelska utan att förlora tonalitet och känsla?
Det hjälper Svengard & Co. i sådana fall gärna till med och erbjuder alla bolag på Ideon 20% rabatt på sina tjänster.
Vid intresse är det bara att nå ut till Maja Svensson på info@svengard.se och ge Ideon som referens. Prislista finns bifogat. Se prislistan för Ideon bolag >

IDEON Science Park logo

Håll koll på det senaste i och kring parken med Ideons nyhetsbrev!

Du kan enkelt avsluta din prenumeration och vi lovar att inte dela med oss av dina uppgifter med tredje part.

Underbart! Du kommer få en bekräftelse på att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Har det inte dykt upp? Kolla i din skräppost eller kontakta oss på info@ideon.se.

IDEON Science Park logo

HÅLL KOLL PÅ DET SENASTE I OCH KRING PARKEN MED IDEONS NYHETSBREV!

Du kan enkelt avsluta din prenumeration och vi lovar att inte dela med oss av dina uppgifter med tredje part.

Bra jobbat!