OM DU BYGGER FRAMTIDEN, TAR VI HAND OM RESTEN

Ideon Science Park är en av Europas mest framgångsrika mötesplatser för innovatörer, entreprenörer och riskkapital. Vår park ligger precis intill Lunds Universitet, Lunds Tekniska Högskola och Ekonomihögskolan i Lund. Med 48 000 studenter och 5 000 forskare/doktorander är Ideon Science Park den perfekta platsen för företag, forskare och innovationssystemet för att mötas och utveckla framtiden tillsammans.

STÖD STEG FÖR STEG

Ideon har över 30 års historia, vi är hem för 400 företag med 8 000-9 000 energiska entreprenörer. Cirka 50 av dessa företag är startups i olika inkubatorprogram. Ett dussin Klusterorganisationer har också sin hemvist hos oss. Detta kommer att ge dig tillgång till ett stort nätverk, ett bra stödsystem och möjlighet att delta i många evenemang och mötesplatser. Du får också chansen till matchning med besökande företag och investerare, vi tar emot ungefär 50 sådana besök om året. Om du bygger framtiden kommer vi att ta hand om resten, välkommen!

Baserat på ditt företags status och ambitioner erbjuder vi olika typer av stöd, vilket stöd behöver du?

Hitta rätt stöd för ditt företag

 KLUSTERORGANISATIONER

Behöver du utöka ditt nätverk inom en viss industri? Kontakta något av de klusterorganisationer som finns på Ideon.

Se våra kluster-organisationer här

ÖPPNA LABORATORIER

En styrka med Ideon-området är de många öppna laboratorier som finns här. Ideon Science Park är placerad mellan Lunds Universitet och flera världsledande laboratorier inom nanoteknologi, nanomedicin, elektronik, 3D-skrivare, Virtual Reality, biomedicin, kemi, mobilteknologi och sensor-teknik.

Laboratorier i området

KONTORSSERVICE

Du behöver inte fundera på de praktiska aspekterna, det har vi proffs som gör! Här finns det tjänster som reception, IT-support, gym, förskola, företagshälsa och mycket mer.

Se alla tjänster här

LEDIGA KONTORSLOKALER

Startup eller jätte, vi har rum för alla!
Vilket kontor passar dig?