Studiebesök och delegationer

Ett besök kan fungera som inspiration, utbildning eller matchmaking med Ideon-företag. Vi arbetar ofta tillsammans med Lunds universitet och Region Skåne för att skapa den bästa möjliga upplevelsen när vi tar emot en delegation.

Vi erbjuder ett skräddarsytt besöksprogram för att säkra att ni får ett värdefullt besök på Ideon och i regionen. Vi erbjuder hjälp med allt från matchmaking till möten på ledningsnivå, studiebesök och facilitering inom öppen innovation. Priset för ett besök kostar från 2000 euro och uppåt, beroende på vilken typ av arrangemang som planeras.

Intresserad av att besöka Ideon Science Park?

Vi behöver få information om ditt föreslagna besök och mål med dagen minst sex veckor innan ankomst, så att vi kan planera besöket på bästa sätt.

För att boka ett besök, var vänlig fyll i kontaktformuläret så kommer vi se hur vi kan hjälpa dig att hitta nya och intressanta partners att jobba med här på Ideon.

Förfrågan om att besöka IDEON SCIENCE PARK


IDEON Science Park logo

Håll koll på det senaste i och kring parken med Ideons nyhetsbrev!

Du kan enkelt avsluta din prenumeration och vi lovar att inte dela med oss av dina uppgifter med tredje part.

Underbart! Du kommer få en bekräftelse på att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Har det inte dykt upp? Kolla i din skräppost eller kontakta oss på info@ideon.se.

IDEON Science Park logo

HÅLL KOLL PÅ DET SENASTE I OCH KRING PARKEN MED IDEONS NYHETSBREV!

Du kan enkelt avsluta din prenumeration och vi lovar att inte dela med oss av dina uppgifter med tredje part.

Bra jobbat!