Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Produktionsinnovation 2.0 – process och arbetssätt?

September 23 @ 09:00 - 12:00

I en värld i snabb förändring med grön och digital omställning är företagets innovationskapacitet en av de allra viktigaste resurserna. Vill du hjälpa ditt företag att tänka nytt och utveckla produktionen, både genom ständiga förbättringar och radikal innovation? Då är denna Teknikworkshop för dig.

Varför delta?

Inom produktion är kontinuerligt förbättringsarbete, lean och effektivitet väl inarbetat. Men verktyg och arbetssätt för att främja kreativitet och nytänkande är inte lika etablerade. En stark innovationsförmåga bygger på att alla delar av företaget samspelar och verkar för utveckling i samma riktning. Det gäller allt, från företagets strategi till förbättringsidéer i den dagliga produktionen och på verkstadsgolvet. Att fånga den inneboende innovationskraften hos medarbetarna och omsätta den till nytta, är en nyckel för att möta de utmaningar vi står inför.

För vem?

Teknikworkshoppen vänder sig till dig som söker kunskap om produktionsinnovation. Du får lära dig mer om vad det är och hur innovationsarbete kan ledas i produktionsverksamhet. Du får också prova på några användbara innovationsmetoder. Workshoppen passar dig som är företagsledare eller jobbar med produktionsledning.

Teknikworkshoppen baseras på det strategiska forskningsprojektet Produktionsinnovation inom Produktion2030. Projektet har utvecklat ett ramverk för innovation och nytänkande i produktion.

Praktisk information

När: Fredag den 23 september kl. 09–12
Var: via Zoom, länk skickas ut innan workshoppen
Kostnad: Teknikworkshoppen är kostnadsfri
Workshopledare: Hossein Rahnama, doktorand, Lisa Larsson, biträdande universitets- lektor, Anna Öhrwall Rönnbäck, professor i produktinnovation vid LTU.

 

ANMÄL DIG HÄR

Details

Date:
September 23
Time:
09:00 - 12:00
Website:
https://iucsyd.se/eventkalender/produktionsinnovation-2-0-process-och-arbetssatt/

Organizer

IUC Syd
IDEON Science Park logo

Keep track of future developments with the Ideon newsletter!

You can unsubscribe in one click and we will never share your email address with third parties.

You have Successfully Subscribed!

IDEON Science Park logo

KEEP TRACK OF FUTURE DEVELOPMENTS WITH THE IDEON NEWSLETTER!

You can unsubscribe in one click and we will never share your email address with third parties.

You have Successfully Subscribed!

Share This