Where sharp minds create the future

MÅNGFALD ÄR VÅR STYRKA

Ideon Science Park är en av de mest spännande platserna i Europa, där några av världens skarpaste hjärnor möts för att utveckla framtiden.

På Ideon finns en bredd av kompetenser inom connectivity, ICT, life science, cleantech, energi, hälsoteknik och smarta material. I en värld av disruptiva affärsmodeller är denna bredd och mångfald vår största styrka.

Ideon grundades för mer än 35 år sedan precis intill Lunds Universitet, för att koppla forskning till innovationer och entreprenörer. Ideon var den första science parken i sitt slag i Sverige och i norra Europa och vi fortsätter att växa in i framtiden!

VÅRT ERBJUDANDE I KORTHET

Vi har många företag i parken som erbjuder affärsstöd till företag. Allt från patenträtt, affärsjuridik, rekryteringstjänster och redovisning till PR, webbdesign och trycktjänster, allt på bekvämt gångavstånd!

På Ideon finns det kontorsservice som underlättar din vardag. Reception, IT-support, företagshälsa, förskola, gym och mycket mer!

Här finns också företag och organisationer som stöttar växande företag, från startup till jätte.

senaste nyheterna

SWEDEN ICT TAR VÅRA EKOSYSTEM UT I EUROPA

För att säkra Europas konkurrenskraft och nytta inom digitalisering gör EU med programmet Digital Europe en stor satsning där en del är att etablera ett nätverk med Europeiska Digitala Innovations Hubbar (EDIH). EDIHerna ska hjälpa småföretag och offentlig sektor i...

läs mer

Volvo utökar på Ideon för att utveckla framtidens bilar

Volvo Cars etablerade hösten 2016 ett forsknings- och utvecklingscenter på Ideon och sedan dess har verksamheten vuxit successivt. Den 1 januari 2020 tar Volvo helt över huset Delta 3 för att kunna fortsätta sin utveckling, bland annat med ett testgarage. – Vi jobbar...

läs mer

Från oss alla till er alla – en riktigt härlig jul!

På Ideon har vi många fantastiska människor och företag, som arbetar hårt varje dag för att skapa framtiden. Här arbetar också super-organisationer för att stötta alla 400 företag i parken. Här är några av dem och de vill önska er alla en god jul! Hälsningar från...

läs mer

Ideons Superstjärnor

Ha koll på det senaste

Vi vill gärna hålla dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev. 
Senaste nytt om trender och företag i och kring parken, varje torsdag!

IDEON Science Park logo

Håll koll på det senaste i och kring parken med Ideons nyhetsbrev!

Du kan enkelt avsluta din prenumeration och vi lovar att inte dela med oss av dina uppgifter med tredje part.

Underbart! Du kommer få en bekräftelse på att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Har det inte dykt upp? Kolla i din skräppost eller kontakta oss på info@ideon.se.

IDEON Science Park logo

HÅLL KOLL PÅ DET SENASTE I OCH KRING PARKEN MED IDEONS NYHETSBREV!

Du kan enkelt avsluta din prenumeration och vi lovar att inte dela med oss av dina uppgifter med tredje part.

Bra jobbat!